tisdag 21 april 2015

Hemkommen

Att lägga ner sitt trötta huvud på son efterlängtade kudde är en, just nu, obeskrivlig känsla. Stack in näsan i lägenheten för någon halvtimme sen och möttes av en så otroligt ensamhet. Van med hund och efter denna vecka en Lisa. Men nu är de tillbaka till verkligenheten igen.

Kom hem och såg blommorna mer döda än levande och posten på bordet. Suck... Räkningar! De va lite värre än tomheten att komma hem till må jag säga. Ensamheten är den jobbigaste delen just nu, många känslor från förr när man kom hem till en öppen famn och två svartvita hundar som piper när dom märker att man är hemma, till de här! Tystnaden, ensamheten som slår en i ansiktet.
Men att ligga här i sängen efter en vecka så ett otroligt stort och vackert hotell med tillställningar varje kväll med musik och applåder så är just denna tystnat skön att "lyssna" på.

Jag har haft en så fantastisk vecka i Hurghada och får mycket skratt och faktiskt sköna vänner. Solen, värmen och lisa har varit det jag verkigen behövde, vi har verkligen tagit ut ledigheten till max och njutit och egentligen inte gjort så mycket. Semester och vila helt enkelt. Imorgon är det dags att ta tag i jobbet med hårdhandskarna och köra på efter vilan. Ja behöver nog inte säga direkt "komma in i rutinerna igen" för vi har lagt oss tidigt, vi har ätit i bra tider. Så vi behöver inte ställa om oss alltför mycket. De e sola och bada som ska bli jobba istället :-) huuur enkelt som helst? :-)

Nu är det dags att släcka ner och sniffa extra på sin favorit kunder. Att bara veta att kranvattnet går att dricka, skölja av tandborsten osv, får mig att uppskatta de bra vi har det här. Så nu äntligen sova i sin egen säng i rena lakan och lyssna på Tystnaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar