söndag 8 juli 2012

Växlande

Ja, jag kan inte säga annat än att vädret verkligen växlar. Denna helg har vi fått känna på regn, brännande sol, molnigt, kallt och dimma! Dimman kan ja helt klart säga va värst. Mitt ute hörde vi hela tiden hur färjan tutade vilket den gör när det dimma och vi hörde hela tiden att den kom närmare hela tiden men såg inte ett smack! De vi till slut såg va när den va jämsides med oss men såklart en bit ifrån men de vi såg va bara dom blåa skräcken på sidan, ingenting annat. Läskigt! Men dimman lättade en aning innan vi kom in i furusundsleden. Ja va lite rädd för att den inte skulle göra de för ja menar hur skulle vi se färjan?

Men hem kom vi och lämnade av mamma, pappa och Maria. Ja gick in i duschen och sen skulle vi dra igen. Men de gick inte som de skulle så vi sket i det efter alla om och men. Nu har vi istället bastat och badat lite. Christoffer tog hundarna och simmade från båten till bryggan. Så duktiga!
Nu ligger vi på land och ska sticka imorgon bitti igen. Skönt att komma iväg igen tycker ja! Ska sova nu för ögonen åker ihop.

Go natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar