måndag 11 juni 2012

I väntans tider

Sitter just nu i bilen och väntar på christoffer.. Ja orkade inte gå upp i lägenheten så ja väntar o bilen. :-) knasigt ja vet! Vi ska leka av hundarna lite.
Ursch ja en så hemskt känsla som ja knappt vill erkänna själv. De e nämligen så att jag har ju 2 hundar och vi jobbar båda två väldigt mycket. Ja har blivit tröttare och tröttare för varje dag nästan. När ja va hemma mycket orkade ja me att träna hundarna och va o stallet där ja mår som allra bäst! Men nu när ja jobbar som en galning för att få pengarna att räcka varje månad, och träffa vännerna som tycker att ja sviker dom om ja inte träffar dom så fort ja e ledig. Ja har ju inte ett gäng ja umgås med utan de e ju den ena efter den andra. Så fort ja får en liten tid över börjar ja fundera på vem de ja måste träffa. De e ju kanon kul att träffa dom men ibland är de skönt att bara komma hem och bara vara för en stund. Hinner inte ens träna!

Vill bara säga att jag älskar er vänner de e inte så ja menar. Jag älskar att umgås med er. De ja behöver är mer tid på dygnet för att få se att gå ihop!

Puss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar