söndag 17 juni 2012

Seglings helg

Hemkomna från seglingshelgen tillsammans med Jens och Jonna. Idag va de kanske inte önskevädret men det gick ju ändå:) Men en resa i hällregn ska inte räcka, precis när vi möter Silja Europa- färgan som ger rätt stora vågor, så när vi förbereder oss så råkade Christoffer sätta handen rätt på en "skorsten" Där värmen från värmarn nere i båten kommer upp.. Så rätt rejält märke kan man säga att han fick! :( Stackarn. Inte nog med de så började han känna sig förkyld och allergin blir värre och värre. Så nu är han rätt dålig och kan inte göra så mycket själv stackarn!
Men hundarna och jag, jens och Jonna har klarat oss utan större problem:)
Igår satt gängen och käkade sill och potatis och vi alla drack nubbar. :) Jag och jonna delade på en snabbt som va lite farligt goda, nämligen " Jungfrun" inte så stark och lätt drucken. Sen va de en till som oxå va god! "Bra val Jonna". :) Det regnade ju en hel del i lördags kväll men de stoppade oss inte att gå en promenad i skogen. Men jäklar va blöt om fötterna jag blev. ursch. Men skönt ändå att röra lite på sig. Christoffer städade båten han sålänge.

Badade gjort ja oxå i fredags. Jonna och Jens gjorde det oxå men inte chrill. Det va 17 grader varmt i vattnet:) Nice! Börjar bli bad säsång.

Nää, nu ropar duschen. Trevlig söndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar