söndag 23 augusti 2015

Söndag

Söndag är vanligtvis för många en slapp dag, en dag man mer än gärna tar lite extra sovmorgon, allt är så mycket lugnare och tystare. Allt sover lite längre en söndag. Imorse när jag var ut på promenaden strax före 8 i morse och tog med mig soporna ut eftersom ja hade rensat kylen på sånt som gått ut.  Jqg måste säga att bara de imorse va som att jag tassade på tå ut och öppnade dörren till soprummet mer försiktigt än vanligt och jag lyssnade verkigen är tystnaden. Inte en bil, inte en människa! Jag älskar just såna här mornar när de är lite rått, kallt, blött av daggen och solen skiner. Man ser daggsropparna på spindelnäten överallt som kramar om blommor och växter. Så jäkla vackert!jag blir lycklig av sånt och nu när hösten är på ingång så kommer angående ännu tidigare för att se ljust när naturen börjar vakna ut ett daggtäcke.

Idag va ja upp på hästryggen igen äntligen! Underbart, va över en  ökad sen om ja får gissa. De kändes så himla avkopplande, dock har dom huggit ner skogen ännu mer så nu har vi bara ett hygge att rida runt på om man inte ska ta en längre tur då.

Nu är de dags att sova, har varit en söndag med jobbet, rensa papper, ridigt, lagar mat! Imorgon börjar högtrycket på jobbet en vecka framåt.

Kram på er ort folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar