fredag 16 december 2011

The best day ever

Ja, detta är den bästa dagen i mitt liv, detta va fantastiskt! Vi klev av i Mexico och ja va lite nervös för att det skulle vara lika kaos som i Belize, men icke. De här va jätte nice stad. Vi åkte taxi men en jätte trevlig taxichafför som tog oss till delfinstället. Och de va den mest fantastiska ställa ja varit på. Allt va en dröm. Vattnet så himla klart och de va dessutom varmt. Vi lade oss i en varsin hängmatta och såg ut över de vackra stället. Vi beställde en drink och min kunde ha varit godare men den gick i:-) Efter de va de dax att kolla på sjölejonet som uppträdde och både jag och christoffer blev chockade över hur bra de va. Ett duktigt sjölejon som va hela 18 år.
Sen va de dax för den mest efterlängtade upplevelsen, nämligen bada med delfinerna. Vi hade 2 st som va en hona och hane dom hette Lissie och Lois. Dom va tydligen ett par :-) så nu har ja pussat, stått, åkt, kramat en klappat över och under delfinerna. :-) detta trodde ja aldrig att ja skulle få göra! Ja va bland de lyckligaste på jorden! Efter de fick vi även klappa skökor. Coola men samtidigt lite läskiga i samma inhägnade va de även hajar så nu har jag varit nära hajar oxå. :-) papegoja fick ja ha på huvudet oxå och hålla i en ödla. Vilket grej alltså. Självförtroendet har växt en aning.

På kvällen va de en dans show och de va så sjukt Coola scener! Riktigt bra på att sjunga och sjukt bra på dansa, ibland höll man andan när tjejerna flög över huvudet och ner snabbt på grund golvet.

Ja e så sjukt trött efter allt idag så de e dax nanna kudde!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar