fredag 16 december 2011

Kryssning

Detta är helt sjukt! Jag kan inte finna ord hur detta är!
Stor båt :JA
Lika stor som vi tänkt oss :NEJ, ändå har vi tänkt stort!
Service: sjukt bra, allt vi vill ha kan vi få!
Känslan av att komma in i båten så va de obeskrivligt vad ja såg, allt va bara så sjukt! De va som man väntade på att ngn skulle nypa en i armen och man vaknade ur drömmen. De va mångsidiga gånger som tårarna kom för att man va så lycklig! Man fattar inte vad man får vara med om. Om du någon gång åker till USA så är detta ett måste!
Man förstår verkligen inte att inte msn bygger såhär stora skepp!
Denna kommer från Finland har ja fått höra, förstå att resa de här skeppet från Finland till fort lauderdale. Jag är blödig ja vet, känslorna bara brinner i mig!
Aktiviteter ombord är oxå helt sjukt, hela tiden händer de grejer som man kan gå på.
Här finns bla. Basket bana, klättervägg, surfingbana, mini golf, pooler av olika slag, isrink, casino, massa olika barer och restauranger, galleria, gym, stor tv så alla kan se när man båda bubbel pool, där visade dom en film nyss, sen finns de massa andra roliga saker, men de där va de ja kom på just nu!
Vi går här ballongen ut mot havet och där ifrån såg vi både solnedgången och ny får vi se fullmåne, alltså detta är verkligen en dröm. Nu ska vi snart sova och de bästa är att sova på båt och höra vattnet skumma och motorerna långt bort... Åååh va härligt! Jo har precis ätit middag och de va gott kan ja säga. Vädret idag va till en början blåsigt, inatt så vaknade ja av att de åskade, ja e ju lkvrädd för åska men den va aldrig riktigt nära. Men upphåll blev de iallafall vilket vädret hade sagt annat. Regn hela veckan så vi får se, har fått papper in i hytten som säger att de kommer bli ca 28 grader varmt och växlande molnighet. Så lite sola blir de nog! :-)
Nu ska ja äntligen få sova!
God natt mina vänner!
See ya!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar