torsdag 8 december 2011

Butterfly

Idag har vart en lugn dag, först när vi vaknade och skulle äta frukost så va de kallt och mulet, inte alls skönt att äta ute när man är nyvaken och trött. Sen gick vi in till rummet igen och bokade delfin show. De innebär att vi ska bada och göra lite tricks med dom :) vilket kommer bli jätte spännande men de e inte förren vi kommit till Mexico! Längtar!

Efter de somnade ja lite och sov en fram till lunch typ då gick vi upp och gjorde oss iordning för att gå på "the key west Butterfly". Hade inte min telefon haft så dålig på uppkoppling hade ja lagt ut bild och film men tyvärr, inte denna gång. Men de va de mest förtrollande ja vart med om, ja har aldrig varit in i fjärildmuseum i Sverige men detta va underbart! Så fina dom är alltså! Så otroligt vackra!

Sen va va ner och kollade på solnedgången igen men de va inte lika skönt som igår, de blåste så väldigt!

Men ja fick se ett liknade fartyg som vi ska åka med, men detta va mindre men ja kan meddela att detta inte va särskilt litet! :) helt sjukt att man bygger så stora fartyg!

Nu har vi bara ätit och ligger i sängen och laddar inför shopping imorgon, sista dagen vi har bilen och vi ska stanna på vägen vid de bland de största outlets i USA. 5 täby centrum ungefär:-)

Vi bor på nedersta planet på detta hotell och de känns inte alls bekvämt, dom har fest här runt oss, dem ena har fest ovanför oss så de låter som om dom möblerar om, skriker och har sig, lite läskigt tycker ja, vi har sett många prutt fulla människor och sen folk dom rökt på så ja känner mig inte bekvämt i situationen, sen har dom fest bredvid oss som är lite lugnare iallafall. Igår satt ett annat folk där med en ljudnivå som heter duga, men ikväll alltså, svårt att slå, börjar man bli gammal tro? Stör sig på "ungdomar som festar, ursch en sån tråkmåns ja blivit. Dom kanske till och med är i samma ålder vi oss:o
Jaja.... Kul åt dom har skoj, bara de inte händer något.

Förkylning har hittat mig nu här i USA, hostar och går på nässpay, men idag har de mest varit halsen som gjort ont... :(Men de stoppar inte mig, har ju iallafall tagit de lugnt under dagen så de blir nog bättre till imorgon.
Imorgon ska ja köra över alla dessa fina broar över till Florida. Känns lite mäktigt :-)
Saknaden hem är inte stor men saknaden efter Hanzo och Modette är snart obeskrivligt. Hanzo på morgonen, finns ju inget bättre att vakna upp till. Bara få en sån där Hanzo kram som bara våran lilla Hanzo kan ge! Men ja tvivlar inte sekund på att han har de kanon bra!

Nu är de dax att vila ögonen:)
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar