fredag 16 december 2011

Ice show

12/12 (igår) va vi på Ice show. Rätt häftiga konster dom gjorde, en tjej ramlade och de måste göra så sjukt ont! Ajaj..men de va bra, dock är ja inte så mkt för musikal, tycker de mest kan se lite löjligt ut. Men de e min mening!
Sen vid middagen skulle man klä upp sig och de gjorde vi såklart, dock inga bilder på oss då:-( bara huvuden är med :-)
Efter middagen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra, men de kan ja säga löste sig på, då började ett live band spela ute i centrum eller vad ja ska Kalla de, och ner från taket kom en som liknade scen mer 2 människor som sjöng! Alltså man slutar aldrig förvånas! :-) man fick gratis champagne, och alla va otroligt vackra i sina kostymer och klänningar! Vi stannade inte så jätte länge utan vi gick upp och badade bubbelpool istället, Ååh så skönt de va!
Efter de gick vi bara till hytten och gjorde oss iordning och somnade nästan på en gång:-) vi e som pensionärer :-) herregud! Men vi är så sjukt trötta på kvällen.
Nu är vi snart framme i Belize! Vi bokade inge aktiviteter utan vi ska gå och shoppa istället och se om vi hittar några julklappar! :-) aktiviteterna va rätt dyra och vi va i valet och kvalet om vad vi skulle göra men kom fram till att vi behöver verkligen köpa julklappar, ingen av oss har köpt ngt ännu!
Nu ska vi se om min karl vaknar snart för nu får båten saktat in en aning kch ha e intresserad av vad som händer!
Kramar så länge här från Belize!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar