fredag 16 december 2011

Första natten

Natten på båten har varit mysig, sängen är så himla skön, däremot har jag varit lite skrajsen, vet egentligen inte varför. Första har de blåst som sjutton, vilket de fortfarande gör, men se här liksom dånat en del som om de skulle vara åska. Men ja somnade om. Sen vaknade ja igen för att ja drömde om Hanzo, att ja kom för att hämta honom efter mina 2 veckor, och gissa om han blev glad... Gissa om ja blev glad! Hihi... Satan va de gungar känner ja nu när ja ligger och bloggar. Christoffer sover fortfarande, han sover ju som en stock på båtar, och allra helst ska de gunga!
Idag är på havet hela dagen... Sen imorn tror ja att vi är framme i Belize! Än så länge har vi inte bokat ngt att göra, men båda är sugna på djungeln :-) fasen vad häftigt de skulle vara att gå i djungeln. De kostade en hel del iofs. Men åh andra sidan, när får man en chans som denna?
Mina ögon mår inte alls bra :-( det ena fått hembesök av en vagel på neder kanten, det andra vet ja inte vad de är för fel på, när ja vaknar är de igentäppt... Sen när ja får upp de är de fullt med gegga! Så de blir sol glasögon för mig heeela dagen. Vill inte att folk ska tro att man går på ngt! :-)

Ha en bra dag! Nu ska ja öppna denna härliga dag med öppna armar och se vad den har att erbjuda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar