torsdag 14 januari 2016

Torsdag

Helt ärligt.....  Nu börjar ja på riktigt bli lite orolig för hur ja ska orka mina 10 dagar. Haft 3 fulla dagar nu och ja känner mig så trött, förstå då 7 dagar till  :-/ herregud!  Dessutom är de rejäla jobb dom flesta av dom. Sen kommer ja nog mest sova den lediga dagen ja har och sen gå på passen på 5 dagar innan kryssning.  Herregud! Haha...  Hur blev de såhär?

Nu ska ja åka och jobba strax,  ska packa ihop lite lunch, dricka, och alla trasor och allt som ska med.

Ögonen går nästan redan i kors och ja måste säga att de är oerhört jobbigt att vara såhär trött, skönt att ja bokat tid nu hos läkaren och ja hoppas på sätt och vis att dom hittar mitt problem. Hon som svarade igår trodde det kunde vara min tidigare diagnos som spökar,  utmattningsdepression, stress och ångest. Men blodprov och annat ska tas så får vi se! Bara ja inte blir sjukskriven igen! Alltså ja vill hellre få ett piller som dom säger " ta dem här en gång om dagen i vecka så kommer de bli bra".  Jaja, de hjälper inte att spekulera i det, för ja har ändå ingen läsning utan ja får helt enkelt vänta och se vad som säger.  Två veckor fick ja vänta. Suck!

Nu börjar klockan rinna iväg och de e dags att dra sig vidare och starta dagen.
Imorgon ska ni Nussa, karizma,  till veterinären så får vi se vad vi får för svar där då. Håller tummarna för att allt ser bra ut. Men samtidigt så märker man ju att det är ngt..återkommer om det!

Ha de så bra i denna vinterväder. Ser ut nästan bli lite sol. Lite lite iallafall.

Kramar på er 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar